Srpsko slatko od višanja najbolje na svetu

Bez autora
Dec 12 2013

Slatko od višanja "Bakina tajna" jedini je proizvod iz Srbije koji je ove godine osvojio britanske zvezdice za kvalitet i našao se na prestižnoj listi najboljih proizvoda iz sveta "Great Taste Awards" za 2013. i 2014. godinu. Sertifikaciju proizvoda vrši institucija iz Velike Britanije "The Guild of Fine Food", koja priznanje predstavlja kao "Oskar za kvalitet hrane i pića", saopšteno je iz kompanije "Foodland".Srpskom slatku od višanja su dodeljene dve zvezdice, a sudije iz Velike Britanije su ocenile da je taj proizvod napravljen po staroj recepturi sa Balkana, od čvrstih i ukusnih plodova sa pravim balansom slatkog i kiselog.

Srpsko slatko od višanja najbolje na svetuSlatko od višanja "Bakina tajna" jedini je proizvod iz Srbije koji je ove godine osvojio britanske zvezdice za kvalitet i našao se na prestižnoj listi najboljih proizvoda iz sveta "Great Taste Awards" za 2013. i 2014. godinu.

Sertifikaciju proizvoda vrši institucija iz Velike Britanije "The Guild of Fine Food", koja priznanje predstavlja kao "Oskar za kvalitet hrane i pića", saopšteno je iz kompanije "Foodland".

Srpskom slatku od višanja su dodeljene dve zvezdice, a sudije iz Velike Britanije su ocenile da je taj proizvod napravljen po staroj recepturi sa Balkana, od čvrstih i ukusnih plodova sa pravim balansom slatkog i kiselog.

"Slatko se može jesti u prelivu za dezerte, kao fil za pite, sa prženim filetima pačijeg belog mesa", zaključile su sudije.

Od ostalih proizvoda iz asortimana "Bakina tajna", dve zvezdice je osvojio i voćni namaz kajsija 100 odsto, a ajvar i kašasti voćni sok kajsija po jednu zvezdicu.

Za tu prestižnu nagradu na godišnjem nivou aplicira oko 10.000 proizvoda iz celog sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik